A purhabos szigetelések

A purhabos szigetelések általános előnye, hogy kiküszöbölik a tető hibáit, alkalmasak lemezes tetők, trapézlemezes tetők, hullámpala tetők utólagos szigetelésére, így megszüntethetők az illesztési hézagoknál és a rögzítéseknél  megjelenő beázások. Nagy szilárdságú külső szigeteléssel ráadásul napsugárzástól is védhető lehet a tető!

Nyitott cellás purhabos szigetelés

A nyitott cellás purhabos szigeteléssel légzáró tömítést alakítunk ki, mely kicsiny fajsúlyú, így nem terheli meg jelentősen a tetőszerkezetet (négyzetméterenként jellemzően csupán 1-2 kg). A nyitott cellás purhabos szigetelés annak telepítési térfogatát (a folyadék halmazállapothoz képest) majdnem százszorosan meghaladja! Páraáteresztő, nem vízzáró szigetelés, funkcióját igen hosszú időn keresztül ellátja.

Zárt cellás purhabos szigetelés

A zárt cellás purhabosszigetelés kiválóan alkalmas hullámpala tetők, így csarnokok, raktárak, mezőgazdasági célú épületek utólagos csapadékvíz elleni szigetelésére. A hőveszteség csökkentésével jelentős költségek takaríthatók meg, a hőhidak megszüntetése csökkenti a penész kialakulásának esélyét! A nagy keménységű szigetelés vízálló, s jelentős fizikai, valamint vegyi ellenálló képességgel bír.

A purhabos szigetelések telepítése a tetőfelújítással, tetőjavítással együtt is kivitelezhető, így tőlünk mindent egy kézből kaphat meg!

  • a tető kisebb hibáit elfedi, javítja
  • segítségével csökkenthető a fűtés-hűtés költsége
  • megszüntethetők vele a hőhidak, így a penészesedés
  • javíthatja a tető szilárdságát

A purhabos szigetelés úgy javítja a tető szigetelését, hogy segít kiküszöbölni annak hibáit, valamint annak szerkezetét is erősítheti a súly minimális növelése mellett!