Homlokzati hőszigetelés

Elérhetőségeink:

+36-30-22-77-082

info@palatetok.hu

ISOCELL – A természetes hőszigetelő anyag

A cellulóz kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően már széles körben elterjedt hőszigetelő anyag. Skandináviában és Kanadában évtizedetek óta megelégedéssel használják, s hazánkban is egyre népszerűbbé kezd válni, így a homlokzati hőszigetelés kapcsán is egyre elterjedtebb.

Az ISOCELL hőszigetelés kialakulása

Az ISOCELL hőszigetelés kiépítésekor igen fontos, hogy teljesen résmentesen legyen beépítve. A befúvásos technológiának köszönhetően hőhídmentes, ülepedésbiztos kialakítás valósítható meg, hogy hosszú évtizedekig jó legyen a hőszigetelés.
A technológia rugalmasságának köszönhetően az ISOCELL hőszigetelést bárhol használhatjuk: a födémben, a párnafák között, a tetőtérben, vagy az oldalfalakban.

Az ISOCELL hőszigetelés előnyei, alkalmazhatósága:

N

tetőtőr szigetelés

N

födém hőszigetelés

N

oldalfal hőszigetelés

N

környezetbarát technológia

N

jó kitöltőképesség

N

kedvező ár

N

átépítéskor újra befújható

Mi is az ISOCELL?

Az ISOCELL alapanyaga a cellulóz. A cellulóz rostokat környezetbarát módon, újságpapírból nyerik, melyet a ledarálás után pelyhekké alakítanak. A tartósság érdekében bórt és foszfátot kevernek hozzá, így tűz-, penész- és rágcsálóbiztos lesz. Az újrahasznosított újságpapír tehát szigetelőanyagként kerül felhasználásra. A kész szigetelőanyag zsákos formában kapható, mely kézi terítéssel vagy befúvógéppel kerül beépítésre.

ISOCELL a forróság ellen

A cellulózszigetelés a nyári forróság ellen is hatásos. A fáziseltolódás értéke 4,6 óra, ami sokkal jobb, mint az üveggyapotnál vagy a kőzetgyapotnál. Ennek köszönhetően a laktér órákig védett marad a hőség ellen, az esti órákban pedig már szellőztetéssel kellemesebbé tehető a klíma.