ISOCELL – A természetes hőszigetelés élménye

Elérhetőségeink:

+36-30-22-77-082

info@palatetok.hu

dráguló energiahordozók?

A megoldás: ISOCELL hőszigetelés

Hazánkban is elterjedőben van a lakóházak minél hatékonyabb hőszigetelése, melynek különös aktualitást ad, az energiahordozók folyamatos drágulása. A cellulóz (papír) már több évtizede bizonyítja, hogy kiváló és gazdaságos szigetelő anyag, a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is.

Az ISOCELL hőszigetelési rendszer alapja a cellulóz. A cellulóz rostokat (a fa természetes rostjait) egy egyszerű eljárással, újságpapírból nyerik. A papírt darálást követően pelyhekké alakítják, majd a tűz, a penész és a rágcsálók elleni védelem érdekében bórt és foszfátot kevernek hozzá. A fenti újrahasznosítási folyamat révén az újságpapír szigetelőanyaggá alakul. A kész cellulóz szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével, vagy akár kézi terítéssel is a kitöltendő üregekbe juttathatunk.

rendkívül Hatékony és környezetbarát, modern technológia

cellulóz szigetelés egyik legfőbb ismérve, hogy környezetbarát, hiszen újrahasznosított anyagról van szó. Ennek az alapanyagnak az előállítási energiaigénye csak töredéke a hagyományos szigetelések előállítási energiaszükségletének. A cellulóz szigetelés teljes egészében újrahasznosítható, és hulladékmentesen alkalmazható. Az alapanyag rendkívül egyszerűen kerül összeállításra, a napilapok hulladékpapírját szétválogatják, durván felaprítják, bórsavval összekeverik, majd őrlőben apróra darálják. A cellulóz szigetelés semmilyen, az emberi szervezetre vagy a környezetre káros összetevőt nem tartalmaz.

Az Isocell hőszigetelés teljes körű kivitelezését vállaljuk, így ha modern, környezetkímélő és tartós megoldást szeretne, tőlünk mindent egy kézből kaphat meg!

Az isocell hőszigetelés előnyei:

N

Rendkívül hatékony hőszigetelés (Hőátbocsájtási tényező 14 cm vastagság esetén: 0,32 W/m2K)

N

Cellulóz alapú, természetes, környezetbarát, modern megoldá, amely mentes minden káros anyagtól (teljesen természetes, egészségre ártalmatlan)

N

Nem keletkezik hulladék a beépítése során (nem kell vágni, beszabni), jó a kitöltőképessége (a legszűkebb üregekbe is befújható)

N

Csökkenthetőek vele a hőhidak, így a penész kialakulásának az esélye is

N

Épület átépítésekor kiszedhető és újra befújható, beépíthető

N

Tűz, penész, rágcsálók elleni védelemmel (bór és foszfát keverve a szigeletőanyagba)

N

Idő és költségkímélő megoldás

Az Isocell hőszigetelés a téli hideg és a nyári meleg ellen kiemelkedően hatékony megoldást nyújt, mindezt a környezetkímélő, természetes anyagokból, hogy a megvalósítás minél idő- és költségkímélőbb lehessen!

isocell hőszigetelés videó

isocell tűzállósági teszt

Elérhetőségeink:

+36-30-22-77-082

info@palatetok.hu