PVC lemezes tető felújítás

Elérhetőségeink:

+36-30-22-77-082

info@palatetok.hu

PVC lemezes tető felújítás

A PVC-lemezes tetők általában acél vagy vasbeton szerkezeten épülnek fel, melyen trapézlemez van, rajta lépésálló kőzetgyapot hőszigeteléssel. Az évek múlásával az illesztések és a szigetelések elöregednek. A PVC-lemezes tető felújítása azonban akár 50 évig is tökéletes vízzárást biztosít. Ideális megoldás az új könnyűszerkezetes lapos tetőknél vagy ferde tetők kivitelezésénél az épületek csapadékvíz elleni szigetelésére. A PVC-lemez gyakran felveszi az ilyen létesítmények szerkezeti rezgéseit, de mivel műszaki tulajdonságaiból adódóan maximális vízzárást biztosít, az ilyen helyeken megszokott alacsonyabb hajlásszögű tetőknél is használható.

A PVC lemezes tetőfelújítás számos szempontból kedvező megoldás

N

hosszú élettartamú

N

sokrétű a felhasználása

N

gazdaságos

N

nem igényel felülvizsgálatot

N

gyorsan kivitelezhető

N

újrahasznosítható

N

nyílt láng használata nélkül feldolgozható

N

Könnyű súlya miatt csak minimálisan terheli meg a tetőszerkezetet.

N

szerkezeti szilárdsága nagy

N

hegeszthető és ütésálló

N

környezetbarát és higiénikus

N

Az erős környezeti hatásoknak is ellenáll: például a szervetlen savaknak, lúgoknak, sóknak és a radonnak.

N

Mivel a vízgőz-áteresztő képessége jelentős, jól alkalmazható régi, nedves tetőszerkezetű épületek bontás nélküli felújításánál is.

N

A III.-V. tűzállósági fokozatú épületek esetében is alkalmazható, mivel a PVC-lemezek gyulladási hőmérséklete magas (350-400 °C), ezért nehezen égnek és önkioltók. Ez a fajta tető felújítási módszer az épület számára csekély tűzterhelést jelent.