Lapostető felújítás

Elérhetőségeink:

+36-30-22-77-082

info@palatetok.hu

Lapostető felújítás

Sokszor találkozunk azzal a kérdéskörrel, hogy az adott lapostető tekintetében csak egy, két helyen kéne javítást végezni, ahol beázik a tető. Lehetséges-e? Természetesen sok minden lehetséges, azonban a lapostető felújítás terén is első körben egy felmérést végzünk, ahol egyértelműen láthatjuk az adott tető sajátosságait, illetve hibáit.

A legjobb döntés mindig hosszú távra tervezni, és inkább a minőségi munkát választani a gyors, és olcsó megoldás helyett.

Az esetek nagy többségében elmondható, hogy a legcélravezetőbb, leghatékonyabb, és legtartósabb megoldás az adott lapostető teljeskörű felújítása. Ugyanis ha pár helyen rossz a minősége a tetőnek, akkor nagy valószínűséggel 1-2 év alatt még sok helyen előjöhet hasonló hiba.

Lapostető felújítás előnyei:

N

megszűnik a beázás

N

A szigetelés egységes lesz, így nem csak a víz ellen véd, hanem hang, és hőszigetelésként is funkcionál.

N

viszonylag gyorsan kivitelezhető

N

tartós, évtizedekre szóló szigetelés

Lapostető felújításaink során is a tartósságot, a szakszerűséget, a precíz munkavégzést tartjuk szem előtt.

A feladat meghatározása után, a lapostető csapadékvíz elleni szigetelését bitumenes lemezzel valósítjuk meg, ez hasonló elven működik, mint az évtizedekkel ezelőtt népszerű kátrány, de annál sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Több évtized alatt annyit fejlődött a technológia, hogy ma már szinte problémamentes egy megfelelően elkészített lapostető szigetelés.

Ugyanakkor a szigetelés nem csak csapadékvíz ellen hatásos, hanem egyben hő-, és hangszigetelő rétegként is funkcionál.